Hello Sztepptanc.hu
Bemutatkozunk
A sztepptáncról
Műsorunkról
Hírek
Oktatás
Fotógaléria
Videógaléria
Tagjaink
Elérhetőség
Linkek


 
 Tagfelvétel
Tagfelvétel
 
SZTEPPTÁNC - DEBRECEN
 
Rhythm and Shoes
 
Tánccsoportunk a sztepptánc formanyelvének oktatását végzi mind a klasszikus amerikai sztepptánc (TAP DANCE), mind pedig az ír tánc területén. Jelenleg összesen 15-20 fő jár foglalkozásainkra, ahol különböző szinten, kiscsoportos formában (6-10 fő) folynak az órák heti 2x50 perces időtartamban. A kezdők számára táncos előképzettség nem szükséges, alsó korhatár 12 év. Megfelelő érdeklődés esetén gyerekcsoportot indítunk 8-11 évesek számára is.
A sztepptánc oktatás havi djía 5000 Ft.
Foglalkozásaink jelenleg is megtekinthetők az órarend szerinti beosztásnak megfelelően. 
 
Tagfelvétel:
A debreceni Rhythm and Shoes Dance Club 2021. november végéig várja a sztepptánc műfaja iránt érdeklődőket kezdő csoportjaiba. A folyamatos oktatás során heti két alkalommal hirdetünk meg foglalkozásokat ötven perces időtartamban.
 
Az új kezdő csoport foglalkozásainak várható időpontjai:
 
vasárnap: 16:00
csütörtök: 17:00
  
      
A jelentkezés menete: érdemes bejelentkezni telefonon (+36 30 206 9848) vagy elektronikus levélben (info@sztepptanc.hu).

Mindenki ingyen kipróbálhatja az első néhány alkalmat, csak később kell dönteni arról, hogy tetszik-e a műfaj, vagy sem. Az aktuális tagdíjat csak ezek után kell befizetni. Speciális felszerelés nem szükséges, tánccipőt korlátozott mennyiségben és méretben tudunk biztosítani. Természetesen lehetőséget biztosítunk arra is, hogy a jelenleg már több éve tartó oktatás eddigi résztvevőinek óráit bárki megtekinthesse.
 
A kezdő foglalkozások novemberben térítésmentesen látogathatók!
 
Helyszín: Debrecen, Kálvin tér 2/b - első emelet.
 
Táncpedagógus: Badacsonyi Róbert

 
 


Vissza...

Rendezvényszervezők figyelmébe...
  Médiaajánlat
 
 
 Támogatóink:

CTS Informatika Kft.

Elérhetőség: Tel.: 06-30/206-9848 - E-mail: email_1.png