Hello Sztepptanc.hu
Bemutatkozunk
A sztepptáncról
Műsorunkról
Hírek
Oktatás
Fotógaléria
Videógaléria
Tagjaink
Elérhetőség
Linkek


 
 Tagfelvétel
Archív hírek

Ötödik Országos Sztepptánc Fesztivál
 
 
5. Sztepptánc Fesztivál2010. május 29-én ötödik alkalommal került megrendezésre az Országos Sztepptánc Fesztivál a Sztepptánc Világnapja alkalmából a Budapest Bábszínházban.
 
A rendezvény évről-évre nagy érdeklődésnek örvend, hiszen a műfaj magyarországi képviselői minden alkalommal elkápráztatják a közönséget. A rendezvény ötletgazdája és szervezője Pirovits Árpád ezen a napon tartotta a „Cipőm a hangszerem” című könyvének bemutatóját is, amely hiteles képet fest a sztepptánc fejlődéséről a kezdetektől napjainkig.
 
A rendezvényen láthattak több országos, Európa- és Világbajnokot is és megismerkedhettek azokkal az amerikai sztepptáncosokkal, akik személyes jelenlétükkel hatást gyakoroltak a magyar sztepptánc élet alakulására...
 


III. Debreceni Gyermek- és Ifjúsági Fesztivál - döntő
 

Gyermek- és Ifjúsági Fesztivál - Debrecen 2008

A Ritmus-műhely Kulturális- és Táncegyesület társulata, a Rhythm & Shoes Dance Club sikeresen szerepelt a III. Debreceni Gyermek- és Ifjúsági Fesztiválon. Tánccsoportunk előadását Debrecen Különdíjával jutalmazta a Tisztelt Zsűri.
Az összművészeti fesztiválra több száz produkció jelentkezett tánc, ének, hangszeres zene és próza kategóriában. A debreceni Kölcsey Központban 2008. május 17-én került megrendezésre a döntő, melyen 41 műsorszám versenyzett a Város és a Támogatók által felajánlott díjakért.
 

bővebben...


Évzáró Gála - 2009.
 
A debreceni Rhythm & Shoes Dance Club 2009. június 19-én, 1900 órától rendezi meg ÉVZÁRÓ GÁLAMŰSORÁT. A közel egyórás bemutató során klasszikus amerikai sztepptánc, ír tánc, valamint szving táncokból láthat ízelítőt a közönség. Az előadás során közreműködnek a Rhythm and Shoes Dance Club csoportjainak tagjai. A változatosságról meghívott vendégművészeink, Emődi Zoltán és Miklósi Ivett latin-amerikai bemutatói gondoskodnak.
Igazi érdekességet jelent, hogy első ízben lesz látható egyszerre 25 táncos a porondon, ami az eddigi legnagyobb létszámú produkció a tánccsoport életében.
 
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
 
Belépő: 500 Ft
 
A rendezvény helyszíne:
MGM Rendezvényház
Debrecen, Kassai út vége, a volt MGM területén.
 
MGM Rendezvényház


Rendezvényszervezők figyelmébe...
  Médiaajánlat
 
 
 Támogatóink:

CTS Informatika Kft.

Elérhetőség: Tel.: 06-30/206-9848 - E-mail: email_1.png